top of page

JOUW ONDERNEMING IN DE KIJKER PLAATSEN TIJDENS DE KICKOFF IN TRIX?

Op zoek naar een evenement om jouw onderneming in de spotlights te zetten en erop los te netwerken? Zoek niet verder! Dat kan op 14 oktober in Trix! 



Bij de start van het nieuwe academiejaar organiseren we traditioneel onze KICKOFF DAYS. Op 14 oktober strijken we weer neer in Trix met TAKEOFFANTWERP LIVE. Op dit event ontdek je wat de stad Antwerpen te bieden heeft aan jonge ondernemers. 


Op het einde van dit event voorzien we in onze 'netwerkzone' professionele booths waar jij jouw onderneming in de kijker kan plaatsen. Wij zorgen voor een statafel en een gratis paneel met jouw logo op. Het ontwerp van het paneel kies je helemaal zelf en na afloop mag je dit uiteraard mee naar huis nemen! 


Deelnemen? 


Inschrijven maar! Registreer jouw onderneming GRATIS via onderstaande knop. Het ontwerp van je paneel stel je zelf samen volgens de richtlijnen. Als dit technisch niet mogelijk is, zoeken we samen naar een oplossing.


Save the date! 


Noteer alvast 14 oktober in je agenda zodat je zeker aanwezig kan zijn.

Enkele weken voor het event organiseren we een digitaal infomoment waar we je de nodige tips & tricks meegeven.


LET OP: de locatie laat maar een beperkt aantal booths toe. Dus daarom: first come, first served! 


Deelname is GRATIS maar niet geheel vrijblijvend. De verkoopstand heeft een waarde van 300 euro. We verwachten dus jullie engagement om aanwezig te zijn. Bij afwezigheid vragen we een tegemoetkoming van de kosten.






 

TAKEOFFANTWERP_ is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, in samenwerking met stad Antwerpen, UAntwerpen, KdG Hogeschool, AP Hogeschool, Antwerp Maritime Academy (HZS), Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en SINC. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen




Comentarios


bottom of page